Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Højborde

Hos Teco Office finder du et stort udvalg af praktiske, funktionelle og stilrene kantinemøbler, som er velegnede i både kantinen og mødelokalet.

Sortimentet byder både på højborde i mange varianter og farver, som kan bruges et væld af forskellige steder i virksomheden.

Vores udvalg af højborde er udført i et holdbart, men enkelt og elegant design, der gør det nemt at kombinere bordene med den øvrige indretning. Vælg imellem mange forskellige størrelser, farver, bordplader og stel.

Tag endelig et kig på vores udvalg nedenfor og se, hvilket højbord der vil passe godt ind i dit kontormiljø.

Kantinemøbler og højborde til virksomheder

Ofte er højborde smallere end de klassiske borde, hvorfor de er perfekte til hurtige møder eller en snak over en kop kaffe, hvor der ikke er brug for at have masser af bordplads til rådighed.

Det er helt op til dig at vurdere, hvilket højbord, der vil være det ideelle for din virksomhed. Er du dog i tvivl, hjælper vi hos Teco Office dig gerne i den rigtige retning.

Få højborde i topkvalitet hos Teco Office

Sidder du tilbage med spørgsmål til, hvilket højbord der ville være bedst for dig at investere i til virksomheden? Så skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Vores konsulenter har mere end 20 års erfaring i branchen og vil hellere end gerne vejlede dig, så du får det mest ideelle højbord med hjem. Ring til os på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til os på info@tecooffice.dk.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.