Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Kantineborde

Vores udvalg af borde er udført i et holdbart, men enkelt og elegant design, der gør det nemt at kombinere kantinebordene med den øvrige indretning.

Selvom kantineborde har en overordnet praktisk funktion, synes vi ikke, man behøver at gå på kompromis med designet. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg og vælge imellem mange forskellige varianter, størrelser, farver, bordplader og stel.

Vores brede sortiment gør, at der helt sikkert er et kantinebord, som vil passe perfekt ind i din kantine, auditorium eller hvor end, du har brug for et kantinebord.

Få foldeborde, klapborde og statiske kantineborde her 

Et kantinebord skal kunne mere end blot være praktisk og kunne tåle en våd klud på daglig basis. Et kantinebord skal nemlig også være behageligt at sidde ved, og så gør det ikke noget, hvis det også er pænt at se på.

Hvis det især er et praktisk foldebord eller klapbord, som vil være det bedste for dig, har du rig mulighed for at finde det i vores sortiment. Her finder du nemlig flere forskellige af slagsen, der er nemme at folde sammen og lette at folde ud igen. Det giver dig mulighed for at fjerne kantineborde med lethed og dermed få mere plads, ligesom det gør det nemt at tilføje et ekstra bord eller to ved større forsamlinger.

Naturligvis kan du også få kantineborde, som ikke kan klappes sammen, hos os. De har alle forskellige designs med unikke detaljer, men fælles for dem alle er, at deres udtryk er lette og elegante, så de ikke fylder for meget, når de står samlet. Det er alfa omega, når vi taler kantineborde, da de oftest ikke står alene.

Teco Office har kantineborde til arbejdspladsen

Hos Teco Office har vi gjort en dyd ud af at samle alt det, du har brug for til din virksomhed. Her er der ikke bare tale om kontorstole og hæve-sænkeborde, men også kantinestole, kantineborde og meget mere.

Skal vi hjælpe dig på vej med at få et kvalitetsrigt og praktisk kantinebord til virksomheden? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Giv os et kald på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk, og så vender vi tilbage til dig.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.