Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Barborde

Barborde til virksomheder & private

Som regel er barborde smallere end mødeborde, hvorfor de er gode til korte møder, eller hygge over en kop kaffe.

Du ved sikkert hvilket type barbord, der kunne være det rigtige for dig og din virksomhed, kommer du i tvivl, så hjælper vi gerne hos Teco Office, du er altid velkommen.

Stort udvalg af overflader & farver hos Teco Office

Når du vælger et barbord hos Teco Office, så har du mulighed for at tilpasse barbordet, nøjagtigt som du måtte ønske det. Formentlig har vi markedets største og mest varierede udvalg af overflader, herunder træsorter, laminater, linoleum og farver.

Få barborde i høj kvalitet hos Teco Office

Har du spørgsmål til, hvilket kvalitets barbord der passer bedst i din virksomhed?, Så skal du endelig kontakte os. Vores konsulenter har mere end 20 års erfaring med kontormøbler, herunder barborde og vil rigtig gerne hjælpe dig, med at finde den rigtige løsning til din virksomhed. Ring til os på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til os på info@tecooffice.dk.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.