Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Mødestole

Hos Teco Office tilbyder vi et spændende sortiment af mødestole til det moderne kontor. Alle vores stole er, ligesom vores øvrige sortiment, af førsteklasseskvalitet. Det gælder både materialer, design, funktionalitet og holdbarhed.

Vi stiller krav til vores leverandører om at benytte miljørigtige produktionsmetoder og levere kvalitetshåndværk, der holder i mange år. Nedenfor kan du se hele vores sortiment af mødestole, der alle har flotte designs og god siddekomfort.

 

Kvalitetsrige og tidløse mødestole med høj siddekomfort 

I vores sortiment har vi både mødestole med og uden armlæn. Det er meget forskelligt, hvad man foretrækker, og derfor tilbyder vi begge varianter af mødestole. Mødestolene hos os er alle polstrede, så du kan sidde godt gennem lange møder. Siddekomforten er helt i top, uanset hvilken du vælger, og så har vi også gjort en dyd ud af at håndplukke mødestole, som er tidløse og stilrene.

Vores mødestole fås både med to ben, fire ben og med hjul, alt efter hvad du foretrækker. Gå efter den model, der passer bedst til konferencelokalet eller møderummet – og ikke mindst mødebordet. Ved at købe mødestole hos os har du gode forudsætninger for at få nogle, der vil holde i mange år frem, og som du ikke bliver træt af at sidde på.

Teco Office har møbler til mødelokalet 

Uanset om det er mødestole, mødeborde eller whiteboardtavler til mødelokalet, du skal bruge, har vi det her hos Teco Office. Vi er specialister inden for kontormøbler med vores mere end 20 års erfaring i branchen. Derfor vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde det rette kontormøbel.

Giv os et kald på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til os via mailen info@tecooffice.dk, så hører du fra os inden for få dage. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.