Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Mødeborde

Alle vores mødeborde er, ligesom vores øvrige sortiment, af førsteklasseskvalitet. Det gælder både ift. materialer, design, funktionalitet og holdbarhed.

Hos Teco Office stiller vi krav til vores leverandører om at benytte miljørigtige produktionsmetoder og levere kvalitetshåndværk, der holder i mange år.

Vores borde findes i mange forskellige varianter, der alle tilbyder stor komfort og moderne designudtryk. Alle bordene har det tilfælles, at de har en høj kvalitet, ligesom de fås til meget konkurrencedygtige priser.

Dyk ned i vores udvalg af mødeborde og lad dig blive inspirere.

Find konferenceborde og mødeborde til erhverv her 

Det siger sig selv, at et mødebord skal kunne have plads til en del mennesker. Det er også derfor, at vi har et sortiment, der rummer netop store mødeborde – også kaldt konferenceborde. Med store, rektangulære mødeborde har du mulighed for at samle op til 20 mennesker omkring ét bord, og dermed bør der være plads til de fleste under et møde.

Konferenceborde er dog ikke det eneste slags mødebord i vores sortiment. Vi har nemlig også mindre, rektangulære mødeborde samt runde mødeborde, der indbyder til mindre forsamlinger. Deres størrelse gør dem dog ikke mindre anvendelige, da de vil give mere end rigelig siddeplads hos mange virksomheder. Se også vores allround mødeborde, som er perfekte virksomhedens små kroge.

Teco Office har møbler til mødelokalet 

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores mødeborde, eller er bare det mindste i tvivl om, hvilket mødebord du skal investere i. Bordene findes i mange former og størrelser, og der er helt sikkert et mødebord, som måske egner sig særlig godt til dit kontor. Ring til os på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk ved spørgsmål. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.