Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Skabe

Hos Teco Office har vi et bredt udvalg af arkitekttegnede skabe i et enkelt og tidløst design. Skabene er designet til enten at stå frit, op ad eller på væggen, og derfor er de ideelle til kontormiljøer.

De kan agere skillevægge mellem skriveborde, eller de kan monteres på væggen. Det er helt op til dig, hvordan du vil placere skabene på dit kontor.

Skabene i vores sortiment holder i mange år og med deres enkle design, er det en investering som vil holde i mange år.

Tag et kig her på siden og lad dig inspirere af vores store udvalg af skabe.

Vi tilbyder skab-serien Jive designet af Busk og Hertzog

Alle vores kontorskabe er fra Busk og Hertzogs Jive-serie, der inkluderer alt, hvad man har brug for af skabe, i et væld af kombinationer. Det smarte ved Jive skab-serien er, at den åbner op for et utal af fleksible kombinations muligheder. Det gælder uanset, om det er skabe, der skal monteres på væggen, eller skabe, som skal stå frit.

Med kontorskabene i vores sortiment har du altså et bredt spektrum af indretningsmuligheder, og du kan tilmed vælge mellem flere forskellige modeller, størrelser, udformninger og farver. Derfor kan du købe skabene, uanset om du leder efter nogle, der skal fylde en stor væg, eller blot reoler til ruminddeling.

Som en ekstra bonus kan du også købe bagbeklædninger til skabene, som har en lyddæmpende effekt og kan fungere som opslagstavler. Det er perfekt til de åbne kontormiljøer, der for tiden vinder indpas i mange virksomheder.

Opbevaringsløsninger med mange kombinationer

Hvilken kombination af arkitekttegnede skabe skal du have til dit kontormiljø? Det kan være udfordrende for de fleste at vurdere. Der er heldigvis hjælp at hente her hos Teco Office. Vi er nemlig eksperter på området med vores over 20 års erfaring i branchen.

Du er derfor mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 20 20 33 55 eller skrive til os på mailen info@tecooffice.dk, hvis du ønsker hjælp. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette opbevaringsløsning for din virksomhed.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.