Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Mobilkassetter

På udkig efter mobilkassetter? Så kig endelig videre her. Mobilkassetter giver praktisk opbevaring af dokumenter og andet, som benyttes i løbet af arbejdsdagen. Med kassetter er det nemt at holde orden og få overblik.

Brug mobilkassetter som en del af indretningen ved skrivebordet eller andre steder, hvor der er behov for at have styr på alle papirerne. Det er helt op til dig.

Hos Teco Office kan du vælge mellem mobilkassetter i flere forskellige, spændende varianter, størrelser og farver. De er alle i meget høj kvalitet og passer til alle skriveborde i højden.

Dog kan du også vælge at placere mobilkassetten ved siden af skrivebordet, hvis du foretrækker det mest.

Gå på opdagelse i vores udvalg af mobilkassetter.

Find mobilkassetter til kontoret her 

Vores mobilkassetter fås med alt fra to skuffer til fire skuffer og et rum. Derved har vi en løsning for dig, uanset hvilken størrelse, du leder efter. Vi har gjort en dyd ud af netop dette, så der er en mobilkassette for alle. Fælles for alle vores mobilkassetter er, at de har hjul, så du nemt og enkelt kan flytte på den efter dine behov. I sortimentet finder du desuden også mobilkassetter, der er designet af anerkendte Busk & Hertzog.

Alle kassetterne er produceret i Danmark med fokus på kvalitet og miljø. Netop dette er tilfældet for størstedelen af vores kontormøbler. Derved kan du købe med god samvittighed hos os og samtidig få alle de nødvendige møbler til kontoret.

Kontakt Teco Office for råd og vejledning 

Sidder du tilbage med spørgsmål til, hvilken mobilkassette du skal klikke med hjem til kontoret? Det er nemlig ikke så ligetil hvilken man skal investere i. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 20 20 33 55 eller skrive til vores mail info@tecooffice.dk, hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.