Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Udtræksskabe

Hos Teco Office har vi et bredt udvalg af udtræksskabe, der giver en lettilgængelig opbevaring på kontoret. Skabene kan benyttes ved skrivebordet eller som kombineret opbevaring og afskærmning på kontoret.

Udtræksskabene kan indrettes individuelt med skuffer, brevbakker eller hængemapperammer. De fås ydermere i en bred vifte af farver, træsorter og spændende konfigurationer.

Dyk ned i vores sortiment og bliv klogere på, hvad udtræksskabe eventuelt kan gøre for dig.

Praktisk og flot opbevaring med udtræksskabe

Her på siden kan du vælge imellem flere forskellige udtræksskabe, hvor designet, udover funktionaliteten, er i højsædet. To af vores modeller er designet af Busk & Hertzog, hvilket er et klart bevis på deres høje kvalitet og æstetiske overbevisning. Disse modeller kan, udover at opbevare det, du har brug for, også bruges som afskærmning af omgivelserne på kontoret. Udtræksskabene fås i flere forskellige højder og dybder, og i flere forskellige farver.

Vi kan også tilbyde udtræksskabe fra serien Quadro, som er elegante, fleksible og i særdeleshed pladsbesparende. Skabene er dansk produceret, hvilket også er din sikkerhed for, at kvaliteten er i absolut topklasse.

Teco Office står klar til at hjælpe 

Vi hos Teco Office har en stor viden om kontormøbler af enhver slags, da vi har over 20 års erfaring i branchen. Du skal derfor ikke tøve med at give os et kald eller sende os en mail, hvis du har spørgsmål eller er bare det mindste i tvivl om, hvad du skal vælge af skabe. Fang os på tlf. 20 20 33 55 eller via vores mail info@tecooffice.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.