Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Reoler

Er du til lækre overflader, rene linjer og et hav af kombinationsmuligheder, er vores reoler det oplagte valg. Reolerne er særdeles stabile og robuste trods deres minimalistiske design.

Hos Teco Office giver vi dig mulighed for at sammensætte en farverig løsning, der sætter kolorit på dagligdagen.

Vi har naturligvis også nogle mere neutrale løsninger, når det gælder reoler, og dermed kan vi tilgodese alle, som skal bruge reoler til enten kontoret eller hjemmekontoret.

Udforsk vores sortiment af kontorreoler nedenfor og lad dig inspirere af de flotte opbevaringsløsninger.

Mange har flere krav til en reol, end at den skal kunne tilbyde god opbevaring. Den må også gerne bidrage til æstetikken og miljøet.

Vi har reoler til både hjemmekontoret og virksomhedens kontor 

Vores sortiment af reoler byder på både æstetik og praktik, og denne ultimative kombination er ikke affødt af ingenting. Alle vores kontorreoler er nemlig designet af Busk & Hertzog, som har et særligt øje for at designe tidløse møbler med et twist af elegance. Reolerne bliver man aldrig træt af at kigge på, og de kan indeholde lidt af hvert på kontoret.

Reolerne er alle fra Busk & Hertzogs Jive-serie, og de kan kombineres på kryds og tværs. De fås i en bred vifte af farver – så vælg den, der passer bedst til dit kontormiljø.

Hos os kan du også købe topplader samt bagbeklædninger til Jive-reolerne, hvis du er interesseret i det. Toppladerne giver dig mulighed for at koble flere kontorreoler sammen, mens bagbeklædningerne har en lyddæmpende effekt og kan bruges som opslagstavler.

Pryd kontoret med designrige reoler til opbevaring

Teco Office er din højre hånd, når det gælder kvalitets opbevaringsløsninger til kontoret. Vi sørger for at dække dig godt ind med kontormøbler, og her er reoler ingen undtagelse. Hvis du har spørgsmål til vores møbler eller ønsker vejledning til, hvilke du skal vælge, er du mere end velkommen til at tage fat i vores kyndige medarbejdere.

Ring os op på tlf. 20 20 33 55 eller send et skriv til vores mail info@tecooffice.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, kan du være sikker på, at vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.